Skip to main content

Stickers zijn veelzijdige en effectieve visuele communicatiemiddelen die in diverse situaties worden gebruikt. Ze variëren in grootte, vorm en ontwerp en kunnen dienen voor verschillende doeleinden, zowel praktisch als promotioneel.

Praktisch gezien worden stickers vaak gebruikt als labels, waarmee producten kunnen worden geïdentificeerd, prijzen kunnen worden weergegeven of belangrijke informatie kan worden gecommuniceerd. Bedrijven maken vaak gebruik van stickers als onderdeel van hun merkidentiteit door logo’s, slogans en contactgegevens toe te voegen.

Promotioneel gezien zijn stickers effectieve marketinginstrumenten. Ze kunnen worden ingezet als promotiemateriaal, merchandise of als onderdeel van reclamecampagnes. Aantrekkelijke ontwerpen en pakkende boodschappen op stickers kunnen de aandacht trekken en merkherkenning vergroten.

Stickers zijn ook populair in de kunstwereld en creatieve gemeenschappen. Ze worden gebruikt voor straatkunst, kunstinstallaties en het personaliseren van persoonlijke bezittingen. De zelfklevende aard van stickers maakt het gemakkelijk om ze op verschillende oppervlakken aan te brengen.

Of het nu gaat om het verbeteren van de visuele uitstraling van producten, het vergroten van merkbekendheid, het decoreren van items of het verspreiden van boodschappen, stickers bieden een betaalbare en toegankelijke manier om creatief en effectief te communiceren.

Stickers zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals papier, vinyl of polyester, wat zorgt voor flexibiliteit in termen van duurzaamheid en toepassing. Of je nu op zoek bent naar kleine, ronde promotiestickers of grote, rechthoekige labels, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Wanneer u voor beide kiest, ontvangt u een offerte voor zowel zeefdruk als print.
Bij de vorm rond de diameter Ø noteren.