Skip to main content
Deurhangers zijn handige marketinginstrumenten die worden gebruikt om directe aandacht te trekken en belangrijke boodschappen over te brengen. Deze compacte items worden aan de deurknop gehangen en zijn vaak voorzien van opvallende ontwerpen en nuttige informatie. Deurhangers worden ingezet voor verschillende doeleinden, variërend van promoties en reclame tot praktische mededelingen.

Gemaakt van stevig karton of ander duurzaam materiaal, bieden deurhangers een kosteneffectieve manier om op te vallen in drukke omgevingen. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk te verspreiden, waardoor ze een effectieve marketingtool zijn voor bedrijven en organisaties.

Deurhangers kunnen worden gepersonaliseerd met merklogo’s, promotieaanbiedingen, contactgegevens en andere relevante informatie. Ze zijn bijzonder effectief in sectoren zoals de horeca, hotels, en detailhandel, waar ze worden gebruikt om speciale aanbiedingen te communiceren, diensten te promoten, of gewoon om gasten te voorzien van nuttige informatie.