WAAROM KIEZEN VOOR MAZON SCREEN?

DE SPECIALIST

Onze mensen kunnen u al in het voortraject van uitgebreide en waardevolle adviezen voorzien. Wij geven u bij een eerste, vrijblijvende, kennismaking inzicht in talloze en wellicht voor u onverwachte mogelijkheden op grafisch gebied.

Onze (zeef)drukkers hebben allemaal een gedegen zeefdruk-opleiding gevolgd en kunnen bogen op jarenlange praktijkervaring. Door de brede en uiteenlopende samenstelling van het machinepark heeft elke drukker zijn eigen sterke kanten kunnen ontwikkelen. Eenieder blijft echter allround inzetbaar teneinde optimale flexibiliteit en efficiency te kunnen garanderen.

Vanuit de studio van Mazon Screen wordt met volledige inzet en uiterste precisie de planning en complete ordervoorbereiding tot aan het druk- of printproces gedaan. Het traject van digitaal ontwerp naar een voor de betreffende zeefdruk- en printopdracht juiste film- en sjabloonproductie is namelijk van zeer groot belang voor de kwaliteit van het eindproduct.

ZEER BREED ASSORTIMENT

Mazon Screen biedt u een zeer breed aanbod van druktoepassingen. Wij hebben voor al uw wensen de perfecte oplossing. Met tal van productietechnieken & materiaalsoorten, formaten van klein tot oneindig groot, afwerking op talloze manieren en montage op locatie, realiseren we voor elke toepassing en doelstelling de juiste oplossing, passende binnen uw budget.

ECONOMISCH

Waar veel leveranciers de prints niet zelf maken maar inkopen en aan u doorverkopen, zit u bij Mazon Screen direct bij de bron, de producent. Prijstechnisch biedt dat zeker voordelen!

ONE STOP SHOP

Mazon Screen biedt u het voordeel van one-stop-shopping. Eén partner die de complete afhandeling van uw opdracht verzorgt. Levering van alle producten en diensten door één leverancier vanaf één fysieke locatie. Dit bespaart u tijd, zorg en kosten. U kunt zich dus volledig concentreren op uw kernactiviteiten.

GROTE CAPACITEIT

Mazon Screen heeft Limburgs grootste machinekapitaal aan zeefdruktechniek en we zijn erg trots op de huidige samenstelling van ons productiekapitaal.
In de afwerking / expeditie gebeurt het afwerken en verzendklaar maken van de orders. Snijden op een groot formaat snijmachine of stansen op één van de vier degels. Domeren, rondhoeken, rillen, lamineren, buigen of boren behoren eveneens tot de mogelijkheden.
Het machinepark blijft zich uiteraard in samenstelling voortdurend wijzigen. Wij beschikken met andere woorden over de capaciteit om ook de meest complexe projecten efficiënt uit te voeren.

WIJ DENKEN AAN HET MILEU!

Op arbo- en milieutechnisch gebied wordt aan de geldende voorschriften méér dan voldaan. De gehele drukkerij is voorzien van een luchtverversingssysteem dat het totale luchtvolume in de drukkerij vier maal per uur ververst. Daarnaast is elke zeefdrukmachine voorzien van puntafzuiging, hetgeen inhoudt dat dampen die vrijkomen direct worden weggezogen. Tevens is elk personeelslid voorzien van alle benodigde beschermingsmiddelen zoals bijvoorbeeld werkschoeisel & gehoorbescherming. Het algehele arbo- en milieubewustzijn neemt in de bedrijfsvoering van Mazon Screen een zeer belangrijke positie in.

Goed om te weten!

Covid-19 producten


Lees verder

Hygiënescherm met luik


Lees verder

Opvallende stickers


Lees verder