Speciaal drukwerk

De mogelijkheden van ons drukwerk zijn bijna oneindig groot. De kunst is om die mogelijkheden te kennen én te kunnen benutten. Wij doen dat, mede op basis van jarenlange ervaring in het ‘speciale’ drukwerk. Enkele voorbeelden en toepassingen die wij onder andere produceren hebben wij daarom hieronder voor u opgesomd.
Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons vrijblijvend aangezien er nog veel meer mogelijkheden zijn!

VOORBEELDEN

Magneetfolie

Mazon Screen Magneetfolie

Magneetfolies bieden oneindig veel gebruiks- en bewerkingsmogelijkheden voor industrie, productie en reclame, maar ook voor auto magneetplaten, aanduidingen, planborden enz.

PVC & PP

Mazon Screen PVC & PP

Bedrukking op PVC (Polyvinylchloride) of PP (Polypropeen) is een vorm van kunststof bedrukking. Een voorbeeld hiervan is het maken en drukken van visitekaartjes met een superieure drukkwaliteit!

Labels

Mazon Screen Labels

Productlabels, naamlabels, kofferlabels, wij maken het allemaal in een kunststof uitvoering tegen betaalbare prijzen. Vraag naar de voorwaarden!

Luminescerend

Mazon Screen Luminescerend

Dit zogenaamde 'glow in the dark' plaatmateriaal kan uitstekend gebruikt worden als veiligheidsmarkering binnen gebouwen, maar ook voor onderscheidende reclame doeleinden.

Acrylaat

Mazon Screen Acrylaat

Zeefdrukkers hebben ruime ervaring met kunststof bedrukking en dus ook acrylaat (ook wel bekend onder de merknamen Plexiglas of Perspex). Een voorbeeld hiervan is het maken en drukken van Awards oftewel trofeeën in acrylaat uitvoering.

Wijndeksels

Mazon Screen Wijndeksels

De deksels van uw houten wijnkistje voor uw klant laten personaliseren? Wij zeefdrukken of printen het logo of de boodschap van uw klant in topkwaliteit. Vlotte doorlooptijden voor een optimale service!

Menukaarten

Mazon Screen Menukaarten

Of het nu een menukaart is van hout of van kunststof, we drukken of printen het allemaal!

Of zoekt u misschien...

Stickers

Mazon Screen Stickers

Industrieel drukwerk

Mazon Screen Industrieel drukwerk

Goed om te weten!

Beoordeel kleuren nooit op je beeldscherm!

Ieder beeldscherm zal de kleur namelijk anders weergeven wegens andere kleurinstellingen.
Lees verder

Full colour drukwerk of drukwerk in PMS kleuren, wat zijn de voorwaarden?

De vier kleuren van full colour drukwerk zijn cyaan, magenta, geel en zwart en door deze in verschillende verhoudingen te mengen kan iedere kleur benaderd worden.
Lees verder

Wat is nou precies JPG, PDF, PNG, GIF, AI en EPS?

JPG-bestanden zijn doorgaans geschikt voor internet en hebben vaak een lage resolutie die niet geschikt is voor drukwerk. Dit wil zeggen lager dan 300 dpi. De meeste JPG-bestanden zijn dan ook druktechnisch niet geschikt.
Lees verder