Industrieel drukwerk

Ook voor industriële ondernemingen maken wij print, maar voornamelijk zeefdruk opdrachten. Contacteer ons vrijblijvend en vraag naar de mopgelijkheden!

VOORBEELDEN

Signalisatie

Mazon Screen Signalisatie

Eenduidige en klare signalisatie kan menig misverstand en ongevallen voorkomen. Pictogrammen voor verbod, gebod, veiligheid, gevaar, aanwijzing en tekstborden kunnen wij geheel naar uw wensen (op maat) produceren.

Reflecterende folie

Mazon Screen Reflecterende folie

Reflecterende folie wordt gebruikt om extra op te vallen. Dit kan zijn voor de verkeersveiligheid maar bijvoorbeeld ook voor het extra laten opvallen van uw reclame. Ons zusterbedrijf Mazon Marking richt zich onder andere op reflecterende folies tbv verkeersveiligheid.

Frontfolies

Mazon Screen Frontfolies

Wij produceren frontfolies of bedienfolies die aangebracht worden op de voorzijde van frontpanelen of behuizingen van apparaten.

Het produceren van deze zelfklevende kunststof frontfolies is één van onze specialiteiten.

Keuringsstickers

Mazon Screen Keuringsstickers

Wij leveren alle keuringsstickers voor een betaalbare prijs op rol en vel. Dankzij deze handige keuringsstickers (ook wel controlestickers, onderhoudsstickers of vervaldatumetiketten genoemd) kunt u altijd de hoogste kwaliteit waarborgen.

Typeplaatjes

Mazon Screen Typeplaatjes

Typeplaatjes worden gebruikt om informatie (logo, serienummer, jaartal, CE teken, explosieteken enz.) aan te geven op voertuigen en machines en kan in verschillende vormen worden uitgevoerd.

Of zoekt u misschien...

Speciaal drukwerk

Mazon Screen Speciaal drukwerk

Stickers

Mazon Screen Stickers

Goed om te weten!

Beoordeel kleuren nooit op je beeldscherm!

Ieder beeldscherm zal de kleur namelijk anders weergeven wegens andere kleurinstellingen.
Lees verder

Full colour drukwerk of drukwerk in PMS kleuren, wat zijn de voorwaarden?

De vier kleuren van full colour drukwerk zijn cyaan, magenta, geel en zwart en door deze in verschillende verhoudingen te mengen kan iedere kleur benaderd worden.
Lees verder

Wat is nou precies JPG, PDF, PNG, GIF, AI en EPS?

JPG-bestanden zijn doorgaans geschikt voor internet en hebben vaak een lage resolutie die niet geschikt is voor drukwerk. Dit wil zeggen lager dan 300 dpi. De meeste JPG-bestanden zijn dan ook druktechnisch niet geschikt.
Lees verder