Nieuwsberichten

PRINTEN OP VERSCHILLENDE MATERIALEN

Mazon Screen PRINTEN OP VERSCHILLENDE MATERIALEN
Meer weetjes over onze printer met witte inkt

Deze maand meer weetjes over onze printer met witte inkt, die ongelofelijke mogelijkheden biedt. Wit als speciale inktkleur – ooit was dit alleen mogelijk bij zeefdruk, maar nu ook op onze nieuwe printer. Printen met wit maakt het mogelijk fullcolour beelden en witte effecten van hoge kwaliteit af te drukken op transparant materiaal, gekleurd papier en andere niet witte materialen. Het voordeel hiervan is dat de witte basis zorgt voor de gewenste kleurkwaliteit en helderheid van het gekleurde beeld.

De nieuwe printtechniek biedt unieke mogelijkheden en drukwerkoplossingen. Het is met onze printer mogelijk om op de meest uiteenlopende ondergronden te printen. Dit allemaal tot een dikte van 48 mm. Het onderscheidend vermogen van Mazon Screen is dan ook ons zeer brede aanbod van druktoepassingen, met andere woorden voor vrijwel alle wensen kunnen we een oplossing bieden.

De meest voorkomende materialen die we printen zijn: kanaalplaten, kunststof, papier, Dibond, hout en transparante materialen. Lees meer op onze site http://www.mazonscreen.nl over de verschillende materialen. Ook vinyl (Stickers) en kunststoffen als PVC staan bij 'speciaal drukwerk' uitvoerig beschreven.

Voor meer informatie of andere vragen bezoek dus onze site of bel 045 564 6469.


ZEEFDRUK STICKERS

Mazon Screen ZEEFDRUK STICKERS
Zeefdruk stickers zijn er in vele vormen en afmetingen en worden volgens een ambachtelijke techniek geproduceerd.

Met zeefdruk is nagenoeg ieder materiaal te bedrukken. Dankzij de uitstekende dekking van de inkten kunnen wij jarenlange kleurechtheid garanderen in hoogwaardige buitenkwaliteit.

Zeefdruk stickers kun je op vele manieren toepassen: als promotiemateriaal, als visitekaartje op een door u geleverd product, als decoratie, als keuringssticker etc. Tevens is het mogelijk om diverse kunststoffen zelfklevend te maken, waardoor een zeer duurzame krasbestendige sticker kan worden gerealiseerd welke bijvoorbeeld kan worden ingezet voor bedieningspanelen.

Vrijwel alle vlakke materialen van nagenoeg elke dikte zijn te bedrukken in zeefdruk. Wilt u een witte of gekleurde sticker, transparant of zilverkleurig in een permanent klevende of afneembare kwaliteit? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.Dankzij ons uitgebreide machinepark kunt u zowel kleine als grote aantallen zeefdruk stickers bij ons tegen scherpe prijzen bestellen. Kleine aantallen kunnen net als de grote aantallen stickers in een speciale vorm (cirkel, ovaal of vrije vorm) worden geleverd. Kortom, voldoende mogelijkheden om voor u de passende sticker te maken tegen een scherpe prijs!


AFWERKINGS MOGELIJKHEDEN

Mazon Screen AFWERKINGS MOGELIJKHEDEN
Door de brede en uiteenlopende samenstelling van ons machinepark is er heel veel mogelijk, zo ook in de afwerking

Stansen, rillen, slitten en snijden

Stansen, rillen en slitten gebeurt op één van onze 5 stans degels. Met een op maat gemaakte stansvorm snijden wij de meest opvallende vormen in het drukwerk, wel tot 1.4 meter bij een 1 meter.Het stansen is eigenlijk materiaal eruit snijden. Rillen van drukwerk is een methode die er voor zorgt dat bijvoorbeeld een bordje gevouwen kan worden, zonder dat het scheurt of breekt. Slitten is een afwerking voor stickers tbv het makkelijk verwijderen van de sticker van het zogenaamde rugpapier.
Grote formaten kunnen we bovendien snijden op een groot formaat snijmachine. Ook rondhoeken behoort tot de mogelijkheden.


GEPERSONALISEERDE VERPAKKINGEN!

Mazon Screen GEPERSONALISEERDE VERPAKKINGEN!
Het is alweer oktober...hoog tijd om weer te gaan denken aan uw eindejaarsgeschenken! Daarom staat de maand oktober in het teken van onze kunststof en houten wijndozen.

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd relatiegeschenk? Dan bent u bij Mazon Screen aan het juiste adres! Wij maken en bedrukken allerhande (kunststof) verpakkingen voor u op maat!

Een unieke kunststof verpakking van uw fles wijn of champagne met eigen logo en/of boodschap in full colour geprint of in zeefdruk. Geef uw geschenk extra uitstraling door een modern design en stem het ontwerp af op uw eigen huisstijl!

Heeft u een vraag of wilt u direct bestellen dan vind u onderstaand onze contact gegevens.

Wij zijn op werkdagen telefonisch te bereiken op t +31 (0)45 5646464 of mail naar info@mazonscreen.nl

Ook het bedrukken van andere (kunststof) verpakkingen is dus mogelijk.

Kijk voor meer info ook op onze site: www.mazonscreen.nl/speciaaldrukwerk


Vernissen of lamineren?

Mazon Screen Vernissen of lamineren?
Uw drukwerk kan door ons voorzien worden van een extra beschermlaag. Bij lamineren komt er een plastic beschermfolie over het drukwerk heen. Dit kan met een matte of met een glanzende look. De folie geeft een hoge weerstand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen en zorgt voor een extra lange levensduur en een ‘chiquere’ uitstraling. Dit is ook het geval bij vernissen. Vernis is een transparante inkt die gedrukt wordt over het drukwerk om zo de invloed van weer, vocht en licht te verminderen. Bij de diverse producten genoemd op onze site www.mazonscreen.nl staan de afwerkingmogelijkheden per product genoemd. Neem dus zeker een kijkje.

Magneetfolies en posters

Mazon Screen Magneetfolies en posters
Vaak wisselende posters die mooi moeten worden opgehangen? Kies dan voor magneetposters deze wordt bevestigd op een metalen plaat. U kunt de plaat laten hangen en de poster snel wisselen zonder in de weer te zijn met plakband. Magneetfolies bieden oneindig veel gebruiks- en bewerkingsmogelijkheden voor industrie, productie en reclame, maar ook voor auto magneetplaten, aanduidingen, planborden enz. Voor meer informatie of andere vragen bezoek dus onze site of bel 045 564 6469.