Nieuwsberichten

PRINTEN OP VERSCHILLENDE MATERIALEN

Mazon Screen PRINTEN OP VERSCHILLENDE MATERIALEN
Meer weetjes over onze printer met witte inkt

Deze maand meer weetjes over onze printer met witte inkt, die ongelofelijke mogelijkheden biedt. Wit als speciale inktkleur – ooit was dit alleen mogelijk bij zeefdruk, maar nu ook op onze nieuwe printer. Printen met wit maakt het mogelijk fullcolour beelden en witte effecten van hoge kwaliteit af te drukken op transparant materiaal, gekleurd papier en andere niet witte materialen. Het voordeel hiervan is dat de witte basis zorgt voor de gewenste kleurkwaliteit en helderheid van het gekleurde beeld.

De nieuwe printtechniek biedt unieke mogelijkheden en drukwerkoplossingen. Het is met onze printer mogelijk om op de meest uiteenlopende ondergronden te printen. Dit allemaal tot een dikte van 48 mm. Het onderscheidend vermogen van Mazon Screen is dan ook ons zeer brede aanbod van druktoepassingen, met andere woorden voor vrijwel alle wensen kunnen we een oplossing bieden.

De meest voorkomende materialen die we printen zijn: kanaalplaten, kunststof, papier, Dibond, hout en transparante materialen. Lees meer op onze site http://www.mazonscreen.nl over de verschillende materialen. Ook vinyl (Stickers) en kunststoffen als PVC staan bij 'speciaal drukwerk' uitvoerig beschreven.

Voor meer informatie of andere vragen bezoek dus onze site of bel 045 564 6469.


WIJ VIEREN VAKANTIE IN WEEK 30 EN 31

Mazon Screen WIJ VIEREN VAKANTIE IN WEEK 30 EN 31

Ook de zomervakantie staat weer voor de deur! Wij willen u er daarom op attent maken dat Mazon Screen 2 weken geniet van de wel verdiende rust van 23 juli t/m 3 augustus. We zijn gesloten en derhalve zijn we telefonisch als per e-mail even niet bereikbaar. Na de zomersluiting staan wij echter weer graag voor u klaar! Wij danken u voor uw begrip en wensen ook u alvast een prettige zomervakantie!


AVG wet

Mazon Screen AVG wet

Wilt u onze maandelijkse acties, speciale aanbiedingen en informatie over ons blijven ontvangen, dan hoeft u niets te doen.

Zoniet, dan kunt u zich uitschrijven door middel van de link onder aan deze mail.