GRAAG STEL IK, TAMARA ROBROEK, ME AAN U VOOR!

Mijn naam is Tamara Robroek en ik werk sinds begin januari als accountmanager bij Mazon Screen. Daarom stel ik mezelf graag aan u voor!

Ik ben 44 jaar oud en moeder van Lotte en Loes. Ik houd van gezellige etentjes en uitstapjes met vrienden en familie en (salsa)dansen. Verder geniet ik van de balletvoorstellingen van mijn oudste dochter en sta ik met plezier langs de lijn om mijn jongste dochter aan te moedigen bij haar hockeywedstrijden.

De afgelopen 20 jaar ben ik als accountmanager werkzaam geweest in diverse branches en heb ik veel ervaring opgedaan in het opbouwen en onderhouden van nieuwe en bestaande klantrelaties. De afgelopen weken heb ik Mazon Screen leren kennen als een professionele, vakkundige organisatie met een hecht team van experts. Er heerst een zeer positieve (werk)sfeer. Dit resulteert in mooie, unieke producten en diensten met een snelle levertijd. Ik vind het dan ook erg leuk om aan de slag te gaan bij Mazon Screen!

Graag maak ik kennis met jullie! Dat is lastiger in deze periode met Corona-maatregelen, maar niet onmogelijk! Heeft u vragen of wilt u graag brainstormen over toekomstige idee├źn op het gebied van drukwerk in uw organisatie, bel of e-mail gerust!

Ik ben rechtstreeks bereikbaar op telefoonnummer: 045 564 64 69 en 06 54 39 45 48 en via e-mail op salesscreen@mazon.nl

Contact
+31 (0)45 5646464
info@mazonscreen.nl

Bezoekadres
Oude Roderweg 10
6422 PE Heerlen

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven voor de nieuwsbrief van Mazon Screen.
Klik hier indien u in de toekomst geen emails meer wenst te ontvangen van Mazon Screen