ZEEFDRUK STICKERS

Zeefdruk stickers zijn er in vele vormen en afmetingen en worden volgens een ambachtelijke techniek geproduceerd.

Met zeefdruk is nagenoeg ieder materiaal te bedrukken. Dankzij de uitstekende dekking van de inkten kunnen wij jarenlange kleurechtheid garanderen in hoogwaardige buitenkwaliteit.

Zeefdruk stickers kun je op vele manieren toepassen: als promotiemateriaal, als visitekaartje op een door u geleverd product, als decoratie, als keuringssticker etc. Tevens is het mogelijk om diverse kunststoffen zelfklevend te maken, waardoor een zeer duurzame krasbestendige sticker kan worden gerealiseerd welke bijvoorbeeld kan worden ingezet voor bedieningspanelen.

Vrijwel alle vlakke materialen van nagenoeg elke dikte zijn te bedrukken in zeefdruk. Wilt u een witte of gekleurde sticker, transparant of zilverkleurig in een permanent klevende of afneembare kwaliteit? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.Dankzij ons uitgebreide machinepark kunt u zowel kleine als grote aantallen zeefdruk stickers bij ons tegen scherpe prijzen bestellen. Kleine aantallen kunnen net als de grote aantallen stickers in een speciale vorm (cirkel, ovaal of vrije vorm) worden geleverd. Kortom, voldoende mogelijkheden om voor u de passende sticker te maken tegen een scherpe prijs!

AFWERKINGS MOGELIJKHEDEN

Door de brede en uiteenlopende samenstelling van ons machinepark is er heel veel mogelijk, zo ook in de afwerking

Stansen, rillen, slitten en snijden

Stansen, rillen en slitten gebeurt op één van onze 5 stans degels. Met een op maat gemaakte stansvorm snijden wij de meest opvallende vormen in het drukwerk, wel tot 1.4 meter bij een 1 meter.Het stansen is eigenlijk materiaal eruit snijden. Rillen van drukwerk is een methode die er voor zorgt dat bijvoorbeeld een bordje gevouwen kan worden, zonder dat het scheurt of breekt. Slitten is een afwerking voor stickers tbv het makkelijk verwijderen van de sticker van het zogenaamde rugpapier.
Grote formaten kunnen we bovendien snijden op een groot formaat snijmachine. Ook rondhoeken behoort tot de mogelijkheden.

Contact
+31 (0)45 5646464
info@mazonscreen.nl

Bezoekadres
Oude Roderweg 10
6422 PE Heerlen

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven voor de nieuwsbrief van Mazon Screen.
Klik hier indien u in de toekomst geen emails meer wenst te ontvangen van Mazon Screen