FORMAAT & SNELHEID IN TOPKWALITEIT!

Vanaf heden mogen wij onze nieuwe printer verwelkomen; de Acuity F!

acuityf-resized.jpg

Een van de meest productieve UV flatbed printers in het assortiment! Als laatste toevoeging aan het Acuity-platform van Fujifilm produceert onze nieuwste printer een uitzonderlijke printkwaliteit met een topsnelheid.
De printer heeft een blad van 250cm bij 300cm en haalt een dikte van maar liefst 5cm. De toevoeging van de witte inktoptie breidt de applicatie en het mediabereik verder uit om de fotografische beeldkwaliteit te stimuleren en tegemoet te kunnen komen aan de vraag vanuit de markt.

Groei op printgebied (en groot formaat) staat bij ons dus het komende jaar voorop. Een verdergaande ambitie is werkelijkheid geworden; naast zeefdruk ook allround specialist worden in print op groot formaat!

Wat betekent dit voor u als klant:
- Betaalbare prijzen
- Topkwaliteit
- Snelheid in levering.
Of het nu gaat om het printen op Dibond, Forex, kanaalplaat, PVC, aluminium of zelf het populaire Reboard, u bent bij Mazon Screen aan het juiste adres! Wij printen op zeer hoge kwaliteit op bijna iedere ondergrond en toepassing in de buitenreclame met een sublieme hechting.

Heeft u een vraag over onze nieuwe printer of wilt u direct bestellen?
Wij zijn op werkdagen telefonisch te bereiken op t +31 (0)45 5646464 of mail naar info@mazonscreen.nl. Ook bieden wij de mogelijkheid dat u een kijkje kunt komen nemen op de Oude Roderweg 10 te Heerlen.

Contact
+31 (0)45 5646464
info@mazonscreen.nl

Bezoekadres
Oude Roderweg 10
6422 PE Heerlen

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven voor de nieuwsbrief van Mazon Screen.
Klik hier indien u in de toekomst geen emails meer wenst te ontvangen van Mazon Screen