MAZON SCREEN BESTAAT 50 JAAR!

In 2016 bestaat Mazon Screen en het zusterbedrijf Mazon alweer 50 jaar en dat vieren we!

In de afgelopen 50 jaar is er veel veranderd. Met een nieuwe aanbouw op de Oude Roderweg te Heerlen van ruim 1.800 m² is tegelijktijdig ook verder geïnvesteerd in nieuwe productiemiddelen die de efficiëntie, output en milieuvriendelijkheid sterk hebben bevorderd. Ook hebben we het machinepark steeds verder uitgebreid in zowel capaciteit en diversiteit, waardoor we naast de zeefdruk specialist tevens een volwaardig partner zijn geworden op digitaal drukgebied en beletteringen. Voor meer informatie over onze historie ga naar over Mazon Screen.

Onze toekomst? We zullen blijven investeren in ons machinepark met als doel onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Mazon Screen staat bekend als een organisatie met vakbekwaam personeel die kwaliteit nastreeft en waarbij het resultaat van essentieel belang is. Met andere woorden; 100% klanttevredenheid - dat blijft voorop staan!

Wilt u eens een kijkje komen nemen in onze drukkerij? Geen enkel probleem!
Loop vrijblijvend eens binnen op de Oude Roderweg 10 te Heerlen of plan een afspraak; t 045 564 6469 en laat u inspireren!

In de loop van het jaar zult u door ons geïnformeerd worden over diverse acties en initiatieven welke in het teken staan van ons 50-jarig bestaan. U hoort dus van ons!

Wist u dat?

FULL COLOUR DRUKWERK OF DRUKWERK IN PMS KLEUREN, WAT ZIJN DE VOORWAARDEN?

De vier kleuren van full colour drukwerk zijn cyaan, magenta, geel en zwart en door deze in verschillende verhoudingen te mengen kan nagenoeg iedere kleur benaderd worden. Als je met een loep kijkt naar een pagina in full colour dan zie je hoe de kleuren zijn opgebouwd uit kleine gekleurde stipjes in cyaan, magenta, geel en zwart.
lees meer

Contact
+31 (0)45 5646464
info@mazonscreen.nl

Bezoekadres
Oude Roderweg 10
6422 PE Heerlen

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven voor de nieuwsbrief van Mazon Screen.
Klik hier indien u in de toekomst geen emails meer wenst te ontvangen van Mazon Screen