SURPRISE SURPRISE...

We bereiden jullie alvast even voor op ons nieuwtje van de maand november...

Hoe of wat vertellen we jullie op een later moment maar we willen wel alvast kenbaar maken dat we momenteel druk bezig zijn met een interne verhuizing om plaats te maken voor hetgeen we uitgebreid voor jullie willen gaan presenteren...
Meer hierover dus in onze volgende nieuwsbrief...!

INDUSTRIEEL DRUKWERK

Mazon Screen biedt u een zeer breed aanbod van druktoepassingen. Met tal van productietechnieken & materiaalsoorten, formaten van klein tot oneindig groot, afwerking op talloze manieren en montage op locatie, realiseren we voor elke toepassing en doelstelling de juiste oplossing. Wij beschikken met andere woorden over de capaciteit om ook de meest complexe projecten efficiënt uit te voeren.

Wat veel relaties niet weten is dat we ons daarom ook verder gespecialiseerd hebben in het complexere en speciale drukwerk.
Enkele voorbeelden en toepassingen die wij onder andere produceren zijn signalisatie (oftewel pictogrammen), typeplaatjes, frontfolies (het produceren van deze zelfklevende kunststof frontfolies is één van onze specialiteiten > zie de foto rechts), reflecterende folies (tbv oa de verkeersveiligheid) en bedrukking op oa acrylaat en pvc.

Ook voor industriële ondernemingen maken wij dus print, maar voornamelijk zeefdruk opdrachten ten behoeve van buitentoepassingen. Zeefdrukinkten zijn namelijk watervast en dus uitermate geschikt voor buitengebruik.

Contact
+31 (0)45 5646464
info@mazonscreen.nl

Bezoekadres
Oude Roderweg 10
6422 PE Heerlen

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven voor de nieuwsbrief van Mazon Screen.
Klik hier indien u in de toekomst geen emails meer wenst te ontvangen van Mazon Screen