MAZON SCREEN IS GESLOTEN OP 17 JUNI!

Graag maken we u er op attent dat we vrijdag 17 juni gesloten zijn wegens een bedrijfsuitje ivm ons 50-jarig bestaan. Maandag 20 juni staan wij weer graag voor u klaar!

GESLAAGDE OPEN DAG!

Zoals jullie wellicht weten hebben we 26 mei een Open Dag gehad in het kader van ons 50-jarig bestaan waar we met een zeer tevreden gevoel aan terug mogen denken. We mogen dan ook terugblikken op een geslaagde dag met veel aanmeldingen, waar we relaties de mogelijkheid hebben gegeven om onder het genot van een hapje en een drankje 'een kijkje te nemen in onze keuken'.

De diverse druktechnieken & mogelijkheden werden uitvoerig besproken tijdens een rondleiding en onze relaties werden ‘overladen’ met druktechnische weetjes. We hebben dan ook alleen maar positieve reacties ontvangen; 'een leerzame, maar vooral leuke middag!', aldus een nieuwe klant.

Bent u niet in de gelegenheid geweest om te komen maar wilt u toch graag alsnog eens een kijkje komen nemen? Geen enkel probleem!
Loop vrijblijvend eens binnen op de Oude Roderweg 10 te Heerlen of plan een afspraak; t 045 564 6469 en laat u inspireren!

MAZON SCREEN VIERT VAKANTIE IN WEEK 30 EN 31

Ook onze zomervakantieperiode staat weer voor de deur! Wij willen u er daarom op attent maken dat Mazon Screen 2 weken vakantie viert in de weken 30 en 31 (25 juli t/m 7 augustus).

We zijn in deze weken dus, zowel telefonisch als per e-mail, even niet bereikbaar. Na de zomersluiting staan wij echter weer graag voor u klaar! Wij danken u voor uw begrip en wensen ook u alvast een prettige zomervakantie!

Contact
+31 (0)45 5646464
info@mazonscreen.nl

Bezoekadres
Oude Roderweg 10
6422 PE Heerlen

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven voor de nieuwsbrief van Mazon Screen.
Klik hier indien u in de toekomst geen emails meer wenst te ontvangen van Mazon Screen