Belettering

Het is onze uitdaging de huisstijl van uw onderneming op uw bedrijfsbus of winkelpand zo goed mogelijk te realiseren. Wij hebben ervaring met de modernste technieken én houden rekening met het beschikbare budget. De klant geeft aan wat zijn/haar wensen zijn en wij maken vervolgens een ontwerp dat, in overleg, geheel naar wens aangepast kan worden. Wij werken met hoogwaardige folies, die UV-bestendig zijn. Onze print- en snijapparatuur en technische kennis zorgen bovendien voor een probleemloze uitvoering.

Er bestaan diverse mogelijkheden om te beletteren. Wij kunnen op de traditionele manier beletteren met uitgesneden letters en logo's, maar het is ook mogelijk belettering te maken met full color prints. Een andere veel gevraagde mogelijkheid voor de auto, volgens de laatste trend, is de auto gedeeltelijk of volledig inpakken met speciale carwrap folie.

Autobelettering

Door een zeer uitgebreide database met alle personen- en bedrijfsauto’s kunnen we snel komen tot een maatwerk ontwerp. De klus kan vervolgens op locatie, maar ook in onze vestiging gedaan worden. De auto staat bij ons in ieder geval veilig en stofvrij voor een professioneel en duurzaam eindresultaat. Het enige dat de klant hoeft te doen is de auto gewassen (geen wax) inleveren bij ons!

Losse snijteksten

Teksten, letters & logo’s uitgesneden uit vinyl folie. Lange duurzaamheid en vele mogelijkheden, bovendien direct klaar gemaakt voor gebruik!

Raambelettering

Deze reclame uiting/decoratie wordt gemaakt met zelfklevende folies. Full-colour stickers of geplotte folie in vorm, met eventueel de huisstijl van de onderneming, brengen wij aan op ramen en etalages. Zandstraaleffect folie is momenteel bijvoorbeeld erg gewild en mooi te combineren met een unicolour folie voor een zeer luxe uitstraling.

DRUKTECHNIEK

Bij Mazon Screen kunt u overeenkomstig uw wensen en specificaties kiezen uit onze kleurenfolies of de folie laten vlakbedprinten.

Dit is onder andere afhankelijk van een aantal factoren.
- Bij het printen van de folie zijn de kleuren uit full colour opgebouwd (tevens foto print).
- Bij de (standaard) kleurenfolies bent u gebonden aan de kleuren uit onze kleurenwaaier.

Wij adviseren u graag bij het aanvragen van uw (vrijblijvende) offerte.

MATERIALEN

In 80-85% van de voorkomende toepassingen volstaat onze standaard folie voor uw toepassing.
Bij de moeilijke kleefoplossingen hebben we diverse mogelijkheden die voor uw toepassing geschikt worden geacht, deze kunt u dan eventueel testen.
Speciale carwrapfolie behoort eveneens tot de mogelijkheden.

AFWERKING

De folie wordt aan de hand van de vorm en afmeting gesneden, gestanst of geplot. Ook kunnen we de folie voorzien van een rugslit of andere afwerking naar keuze.

AANLEVERSPECIFICATIES

Bij een print of Full Colour afbeelding
Als pixelbestand uit Adobe Photoshop of Adobe Illustrator (.eps, .psd, .tiff of .jpg).
Optimale resolutie minimaal 300 dpi op ware grootte.
Aanleveren via mail, externe server (bv via WeTransfer.com) of per drager (USB).
Altijd een voorbeeld als afdruk of lage resolutie .pdf of .jpg bijleveren.

Bij snijden van afbeeldingen en volvlak kleuren
Bestanden opmaken in Adobe Illustrator (.ai of .eps) met zogeheten vector lijn-bestanden.

VOORBEELDEN

Mazon Screen Belettering

Mazon Screen Belettering

Mazon Screen

Mazon Screen

Mazon Screen

Mazon Screen

Of zoekt u misschien...

Reclameborden

Mazon Screen Reclameborden

Stickers

Mazon Screen Stickers

Bewegwijzering

Mazon Screen Bewegwijzering

Goed om te weten!

Is autobelettering te verwijderen als ik mijn auto wil verkopen?

Autobelettering is met behulp van een föhn makkelijk te verwijderen. Eenmaal als de folie is opgewarmd kan de autobelettering eenvoudig verwijderd worden.

Kan ik met autobelettering mijn auto wel in de wasstraat wassen?

Een auto met belettering kan met gemak door de wasstraat. Denk er wel aan dit minimaal 24 uur na het aanbrengen van de belettering te doen.

Plakinstructies sticker

Een vlakke en gladde ondergrond garandeert de beste hechting. Op gestructuurde of ruwe ondergronden is er minder contactoppervlak en dus duidelijk minder hechting
Lees verder

De sticker, folie of vinyl plakt niet of laat los?

Vragen die u kunt stellen om uw probleem om te lossen,
1. Hoe is de ondergrond schoongemaakt? (goed ontvet, stofvrij, droog, speciale waslaag)
Lees verder

Wat is nou precies JPG, PDF, PNG, GIF, AI en EPS?

JPG-bestanden zijn doorgaans geschikt voor internet en hebben vaak een lage resolutie die niet geschikt is voor drukwerk. Dit wil zeggen lager dan 300 dpi. De meeste JPG-bestanden zijn dan ook druktechnisch niet geschikt.
Lees verder