Nieuwsberichten

UW RECLAME OP HET HEK!

Mazon Screen UW RECLAME OP HET HEK!
​Hekwerkborden kunnen informeren.

Hekwerkborden kunnen informeren, waarschuwen of verwelkomen, maar ook de toegang verbieden. De informatie kan sterk variëren, maar welke tekst je ook op het bordje zet, de bedoeling is om een boodschap over te brengen aan mensen die het hek passeren.

Zoals jullie wellicht weten produceert Mazon Screen ook hekwerkborden. Gezien onze ruime productie mogelijkheden in zeefdruk kunnen we zeer gunstige prijscondities realiseren. Daarom willen we ook deze borden eens extra onder de aandacht brengen in de lenteperiode.

Geen betere reclame dan een fraai & duurzaam naambord op uw hekwerkconstructie!

Wij leveren standaard vlakke, rechthoekige aluminium bordjes (wit gelakt) ten behoeve van onze hekwerkborden. Heeft u voorkeur voor bijvoorbeeld Dibond, dan calculeren wij op maat!.

Voor offerteaanvraag klik Hier.

Wij zijn op werkdagen telefonisch te bereiken op +31 (0)45 5646464 of mail naar deboer@mazon.nl

PRINTEN OP VERSCHILLENDE MATERIALEN

Mazon Screen PRINTEN OP VERSCHILLENDE MATERIALEN
Meer weetjes over onze printer met witte inkt

Deze maand meer weetjes over onze printer met witte inkt, die ongelofelijke mogelijkheden biedt. Wit als speciale inktkleur – ooit was dit alleen mogelijk bij zeefdruk, maar nu ook op onze nieuwe printer. Printen met wit maakt het mogelijk fullcolour beelden en witte effecten van hoge kwaliteit af te drukken op transparant materiaal, gekleurd papier en andere niet witte materialen. Het voordeel hiervan is dat de witte basis zorgt voor de gewenste kleurkwaliteit en helderheid van het gekleurde beeld.

De nieuwe printtechniek biedt unieke mogelijkheden en drukwerkoplossingen. Het is met onze printer mogelijk om op de meest uiteenlopende ondergronden te printen. Dit allemaal tot een dikte van 48 mm. Het onderscheidend vermogen van Mazon Screen is dan ook ons zeer brede aanbod van druktoepassingen, met andere woorden voor vrijwel alle wensen kunnen we een oplossing bieden.

De meest voorkomende materialen die we printen zijn: kanaalplaten, kunststof, papier, Dibond, hout en transparante materialen. Lees meer op onze site http://www.mazonscreen.nl over de verschillende materialen. Ook vinyl (Stickers) en kunststoffen als PVC staan bij 'speciaal drukwerk' uitvoerig beschreven.

Voor meer informatie of andere vragen bezoek dus onze site of bel 045 564 6469.


Rallyborden

Mazon Screen Rallyborden
Het tourrally seizoen staat weer voor de deur.

Diverse autoclubs zijn alweer bezig met het uitzetten van de toertochten, wat daarbij niet mag ontbreken zijn rally borden! Duidelijk voor identificatie van de deelnemers tijdens de tocht en een mooi aandenken voor de bestuurder. Wij hebben diverse modellen en maten die we standaard produceren. Laat u adviseren omtrent de mogelijkheden. Mail naar deboer@mazon.nl voor meer informatie