Nieuwsberichten

Formaat & snelheid in topkwaliteit!

Vanaf heden mogen wij onze nieuwe printer verwelkomen; de Acuity F!

acuityf-resized.jpg

Een van de meest productieve UV flatbed printers in het assortiment! Als laatste toevoeging aan het Acuity-platform van Fujifilm produceert onze nieuwste printer een uitzonderlijke printkwaliteit met een topsnelheid.
De printer heeft een blad van 250cm bij 300cm en haalt een dikte van maar liefst 5cm. De toevoeging van de witte inktoptie breidt de applicatie en het mediabereik verder uit om de fotografische beeldkwaliteit te stimuleren en tegemoet te kunnen komen aan de vraag vanuit de markt.

Groei op printgebied (en groot formaat) staat bij ons dus het komende jaar voorop. Een verdergaande ambitie is werkelijkheid geworden; naast zeefdruk ook allround specialist worden in print op groot formaat!

Wat betekent dit voor u als klant:
- Betaalbare prijzen
- Topkwaliteit
- Snelheid in levering.
Of het nu gaat om het printen op Dibond, Forex, kanaalplaat, PVC, aluminium of zelf het populaire Reboard, u bent bij Mazon Screen aan het juiste adres! Wij printen op zeer hoge kwaliteit op bijna iedere ondergrond en toepassing in de buitenreclame met een sublieme hechting.

Heeft u een vraag over onze nieuwe printer of wilt u direct bestellen?
Wij zijn op werkdagen telefonisch te bereiken op t +31 (0)45 5646464 of mail naar info@mazonscreen.nl. Ook bieden wij de mogelijkheid dat u een kijkje kunt komen nemen op de Oude Roderweg 10 te Heerlen.


Even voorstellen: Gerben de Boer

Mazon Screen Even voorstellen: Gerben de Boer
Graag stel ik me via deze weg voor: Ik ben Gerben de Boer, sinds 6 november werkzaam als salesmanager bij Mazon Screen.

Ik ben in Maastricht opgegroeid en sinds 7 jaar ben ik woonachtig in Simpelveld samen met mijn vrouw Vicky, zoontje Luca van 4 jaar en deze maand word ik voor de tweede keer vader.

De afgelopen 7 jaar ben ik werkzaam geweest als accountmanager in de possystems branche en heb ik veel sales ervaring opgebouwd, voornamelijk in de buitendienst en relatiebeheer. Nu mijn zoon op de basisschool zit, vind ik het een perfect moment om korter bij huis aan de slag te gaan. Ik ben dan ook super gelukkig met mijn nieuwe baan bij Mazon Screen!

Wat betreft mijn vrijetijdsbesteding houd ik van de volgende dingen: hardlopen, fietsen, mijn oude Fiat 500 (bj 1961), lekker uiteten met familie/vrienden, erop uit met het hele gezin; daar vind ik echt mijn ontspanning in.

Ik hoop, zoals zovelen bij Mazon Screen, op een mooie langdurige loopbaan en hoop snel met jullie kennis te mogen maken, in real life (the best way to be Seen) of aan de telefoon!

Met vriendelijke groet,

Gerben de Boer

Salesmanager