Nieuwsberichten

Actiemaand afneembare stickers!

Mazon Screen Actiemaand afneembare stickers!
VERKOCHT/VERHUURD stickers voor uw tuinbord of V-bord! In de maand september hebben wij voor u als makelaar een mooie aanbieding met betrekking tot onze VERKOCHT of VERHUURD stickers.

U mag ervan uitgaan dat onze gezeefdrukte stickers zowel helder van kleur zijn als weer- en zonbestendig. Onze stickers beschadigen uw opdruk bovendien niet.

Bedrukking in PMS kleuren: zeefdruk.
Wit semi-permanent zelfklevend vinyl: afneembaar!
Standaard versie: rood/wit
Formaat: 95 x 450 mm (of geheel conform uw eigen specificaties, prijs op aanvraag!)

ACTIE MAAND SEPTEMBER
T/m 30 september hebben we een speciale aanbieding voor onze VERKOCHT of VERHUURD stickers:

100 stuks á € 50

Heeft u een vraag over onze actie of wilt u direct bestellen?
Wij zijn op werkdagen telefonisch te bereiken op t +31 (0)45 5646464 of mail naar info@mazonscreen.nl.

Uiteraard kunt u ook voor alle andere makelaarsproducten bij ons terecht. Kijk voor meer informatie op onze site; www.mazonscreen.nl/makelaarsproducten.


Groot formaat printing

Wat veel mensen vaak niet weten is dat Mazon Screen tevens specialist is in groot formaat printing. We blijven dus ook flink investeren op digitaal drukgebied.

Wij printen op zeer hoge kwaliteit op bijna iedere ondergrond en toepassing in de buitenreclame. De dikte is zelfs variabel waardoor het tevens mogelijk is om bijvoorbeeld een deur te bedrukken. De foto op het reclamebord krijgt bovendien een schitterende uitstraling dankzij de strakke afwerking en de unieke print kwaliteit van onze vlakbedprinter. Ook voor het maken van uw groot formaat prints bent u bij ons in goede handen!
Topkwaliteit prints voor een vriendelijke prijs.